DANSK FIRMAKØD er snart igen klar til levering af kød og pålæg i topkvalitet.

Der har været en pause i leveringerne siden 1. oktober 2007, men vi er nu tæt på at have opført ny produktionshal til fremstilling af en række hjemmelavede produkter.

Samtidigt arbejder vi med at forbedre bestilling og betalingssystemet, således det bliver endnu lettere for hver enkelte forbruger, ligesom administrationsarbejdet bliver mindre for firmaet.

Vi har ligeledes gennemgået hvert enkelt produkt, og kommer med en række forbedringer, således at arbejdet for den enkelte kunde med ompakning af det købte minimeres. Ligeledes har dette medført at vi kan forbedre slutkvaliteten af flere af produkterne fra det i forvejen høje niveau.

Vi gælder os derfor til at kunne præsenterer de nye tiltag i juni måned, således der startes med leveringer seneste efter sommerferien ved alle kunderne.

Produktion vil blive varetaget af 6. generation i slagterhåndværket. Brian Pedersen er søn af Kaj Pedersen, hvor begge indtil oktober 2007 varetog opgaverne i AKTS. KAJ´S PØLSER.

Alle opskrifter bygger på gamle traditioner, og er udviklet i gennem en menneskealder med konstant øje for de rigtige råvarer og gamle håndværkstraditioner. Derfor vil alle produkter i dag blive produceret med udsøgte råvarer af høj kvalitet, og uden unødvendige tilsætnings- og fyldstoffer.

Brian Pedersen har sammen med faderen Kaj Pedersen begge deltaget i flere fagkonkurrencer, og har for dette modtaget adskillige anerkendelser i form af medaljer.